Account verwijderen

Je kan je eigen account verwijderen. Je onderneming en facturen blijven bewaard, omdat facturen wettelijk 10 jaar bewaard moeten worden.

  1. 1Ga naar Instellingen > Mijn profiel.
  2. 2Klik onderaan op Account verwijderen.
  3. 3Bevestig. Je wordt uitgelogd.
Tip: Ben je de enige eigenaar? Voeg dan eerst iemand anders als eigenaar toe in Instellingen > Team.
Was dit nuttig?

Gerelateerde artikels

Nog vragen? Neem contact op.